Veterinarska praksa Delonga

alt

O nama

Veterinarska praksa Delonga osnovana je 2009.g. sa ciljem pružanja kvalitetne i moderne usluge. U svom kratkom postojanju smatramo da smo se tom cilju itekako približili, a svakim danom i predanim radom se trudimo još i više. Praksa je opremljena svom potrebitom opremom za dijagnostiku kako bi obavljanje posla veterinara bio nešto manji izazov nego što inače je. Kako kod ljudi, tako i kod naših ljubimaca postoji cijeli niz bolesti koji dolazi u obzir te je bitno čim prije kvalitetnom dijagnostikom suziti taj spektar. Davno, kada nije bilo mogu?nosti moderne dijagnostike, veterinari su se morali oslanjati isključivo na vlastito znanje, iskustvo i pretpostavku. Time nismo uvijek u mogučnosti doći do to?ne i sigurne dijagnoze te ono najbitnije, ispravnog liječenja. Osim ulaganja u opremu ulažemo i u znanje, bez kojeg naravno nije moguče raditi, te kojega je potrebno kontinuiranim edukacijama konstantno održavati i nadopunjavati.

Zaposlenici :

Stipe Delonga, DVM

altRođen 19. Ožujka 1976. u Sinju gdje završava Osnovnu školu i Opću gimnaziju. 1994.godine upisuje studij na Veterinarskom Fakultetu u Zagrebu. Tijekom studija od 1998. do 2003. volontirao, te bio demonstrator na Klinici za kirurgiju,ortopediju i oftalmologiju na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu gdje aktivno sudjeluje u radu klinike. Diplomirao u ožujku 2003. godine, te iste odlazi u Njemačku gdje jedno vrijeme provodi u privatnoj veterinarskoj ambulanti. Od 12/2003. do 12/2004. zaposlen u veterinarskoj stanici Sinj.
2009. otvara veterinarsku praksu DELONGA u Splitu.

  • 12. lipnja, 2010. Specijalistički tečaj "Osteosinteza u malih životinja", Veterinarski fakultet u Zagrebu
  • 5. ožujka 2011. Emergency surgery and Traumatology, Beograd, Srbija
  • 7-11. rujna 2011. The 17th FECAVA Eurocongress, Istanbul, Turska
  • 2010.-2012. upisuje poslijediplomski specijalistički studij "Kirurgija, ortopedija i oftalmologija s anesteziologijom"

 

 

Tonka Floigl, veterinarski tehničar

alt

Rođena 19.12.1981. u Splitu. Osnovnu i srednju školu, smjer veterinarski tehničar završila je 2000.g u Kaštel Štafiliću. Praksu obavlja pri Veterinarksom zavodu u Splitu. Od osnutka ambulante, 2009. g., do danas radi u ambulanti Delonga.